-
Редька Червоне серце 2г 26р
Вегетаційний період якої складає не більше – 30-35днів.
Коренеплоди округлої або видовженої форми, з біло-салатовою шкіркою, масою 250-300г, діаметром 7-8см.
М’якуш яскраво малиново-червоний, як у кавуна, за смаком – солодкий з гірчинкою біля шкірки, менш твердий і не такий соковитий, як у звичайної редиски. Сорт стійкий до стеблування, посухи, низьких температур (до -5ºC), добре зберігається.
Широко використовується в кулінарії в салатах, тушкована, запечена, має лікувальні властивості для серця і судин.
Культура вибаглива до вологи та легких родючих ґрунтів. Насіння проростає при температурі +2-4ºС.
Оптимальна температура для формування коренеплодів – 20-25ºС. Висівати насіння на глибину 3-4см. Норма висіву 1,5-2г /м².

