• ПРОФ Редька Дайкон 10г
    • ПРОФ Редька Дайкон 10г

    Количество: 
    • 16,00грн.
      В наявності
  • Японська редька для споживання у свіжому вигляді та тривалого зберігання.

    Середньостигла, від сходів до технічної стиглості -65-70 днів.

    Коренеплід білий, завдовжки 30-50см.

    М’якуш білий, щільний, соковитий, ніжний, солодкий.

    Культура холодостійка.

    Вибаглива до вологи та легких родючих ґрунтів.

    Насіння проростає при температурі 2-4ºС.

    Оптимальною температурою для формування коренеплодів є температура 15-18 ºС.

    Висівати насіння на глибину 2-2,5см.

    Норма висіву - 0,3 г/м².

© 2014—2025
Еліт Насіння