- 
- ПРОФ Гарбуз Арабатський 20г
 
- Мускатний пізньостиглий сорт. - Початок достигання плодів наступає на 124-130 день від появи сходів. - Рослина довгоплетиста. - Плід короткоовальний або короткоциліндричний, широкий, сегментований з ребристістю до плодоніжки, вагою 6-8кг. - М’якуш оранжевий, майже червоний, хрумкий, солодкий, завтовшки 5-10см, вміст каротину до 38 мг%, сухої речовини до 11 %. - Транспортабельність і лежкість плодів середні. - Використовують у свіжому вигляді, для короткострокового зберігання та усіх видів домашньої кулінарії. - Один із найсмачніших сортів гарбуза із солодким м’якушем насиченого оранжево-червоного кольору. - Висівати насіння при прогріванні ґрунту до 12°С на глибину 4-5см. - Норма висіву 0,4г/м². 

