- 
  
- 
- ПРОФ Буряк Опольський 20г обробл
 
- Середньостиглий, урожайний сорт. - До технічної стиглості – 110-120 днів. Коренеплід продовгуватий, темно-червоний, вагою 160-280г, дуже ніжний, солодкий. - М’якуш рівномірно забарвлений, без світлих кілець. Рекомендується для зберігання, переробки на сік, «гичку» та вживання в свіжому вигляді. - Холодостійка культура. Добре росте на удобрених, родючих, легких ґрунтах. Посів проводити на глибину 3-4см, коли ґрунт прогріється до 6-8ºС. Норма посіву – 1-1,5 г/м², (точна сівалка -7-8 кг/га). Особливо потребує вологи в період проростання насіння, утворення й росту коренеплодів. 
