-
Перець гіркий Український 0.2г
Середньостиглий сорт.
Кущ напівштамбовий, заввишки 40см.
Період до технічної стиглості – 112-120 днів, біологічної -130-140днів.
Достиглий плід червоного кольору з сіткою, конусоподібний, довжиною 5-7см, масою 8-15г, розташування звисаюче.
М’якуш тонкий, 1-1,5мм, на смак дуже пекучий.
Використовують як спецію.
Урожайність 120-140ц/га.
Культура тепло і вологолюбива.
Розміщувати краще на сонячних, захищених від вітру ділянках.
Вирощувати розсадним способом, кращий вік розсади – 55-65 днів.
Не рекомендується вносити свіжий гній - це зменшує врожай плодів та їх якість.
Висівати насіння на глибину 2 см.

