Кавун і диня крокують на Північ

За останнє десятиріччя в Україні значно потеплішали  перші літні та осінні місяці.

Звичайним явищем на полях північних і західних областей України стали посіви сої, соняшника, кукурудзи на зерно та інших теплолюбивих культур.

Тож суми ефективних температур достатньо для отримання на присадибних ділянках в цих регіонах України сталого врожаю традиційно південних культур кавуна та дині .

В інтернет - магазині Еліт-насіння представлений широкий вибір насіння кавуна та дині.

Подивитися асортимент насіння кавуна та  замовити з доставкою по Україні можнау відповідному розділі магазину elit-semena.com.ua, насіння дині у розділі магазину elit-semena.com.ua

Звичайно вирощувати потрібно ранні сорти: Кавуни – Огоньок , Орфей, Шуга бебі, Борчанський, Княжич, Чарівник, Красень, Сніжок, Цільнолистий, Ярило ; дині : Тітовка , Ананас, Криничанка, Фортуна, Престиж, Ольвія. Приємно буде поласувати кавуном та динею з яскравим соковитим м’якушем, які виросли біля вашої оселі, а не завезені за три десять земель та й іноді сумнівної якості по вмісту нітратів.      

 

Також  потрібно пам’ятати, що насіння кавунів та динь проростає при температурі грунту не нижче +16°, тобто середина або кінець травня місяця. 

5
25.03.2023
Дуже задоволена якістю насіння,дякую!!!
Ірина
5
21.02.2023
Замовляю насіння вже декілька разів і як завжди задоволена. Адміністратор надав консультацію, щодо насіння...
Анна
5
02.02.2022
Щиро всім дякую товар замовляю у Вас третій рік як завжди бистро оперативно якісно і завжди радує від...
Роман